Medlemskap

Anmäl dig redan idag som medlem så får du mer information om föreningens planerade aktiviteter.

Du blir medlem i föreningen genom att betala medlemsavgiften på 300kr till bankgiro 680-8802. Medlemskap gäller per kalenderår. OBS! Kom ihåg att uppge namn och e-postadress som meddelande så att det är möjligt att härleda vem som betalat.

I undantagsfall kan föreningen ordna en betalning mot faktura, hör av dig till oss per mejl om faktura krävs av din organisation.

Medlemskap i SHEA ger reducerad medlemsavgift i IHEA.

Skicka även ett mail med dina kontaktuppgifter, inklusive e-postadress, till sheasfhe@gmail.com. Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar och du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen. E-postadressen fungerar även som föreningens kontaktadress.

Om dina kontaktuppgifter ändras, skicka ett e-mail till sheasfhe@gmail.com så att du inte missar någon viktig information.

Hantering av personuppgifter

SHEA:s styrelse har tagit fram en policy för hantering av personuppgifter. Denna omfattar hur SHEA hanterar personuppgifter i sitt medlemsregister och i samband med särskilda aktiviteter som föreningen anordnar. Du kan ta del av vår policy här.