Medlemskap

Anmäl dig redan idag som medlem så får du mer information om föreningens planerade aktiviteter.

Du blir medlem i föreningen genom att skicka ett mail med dina kontaktuppgifter, inklusive e-mailadress, till sheasfhe@gmail.com. Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar och du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen.

Adressen fungerar även som föreningens kontaktadress.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften är 300 kr och betalas in på bankgiro 680-8802. OBS! Kom ihåg att uppge namn och e-postadress på bankgiroblanketten så att det är möjligt att härleda vem som betalat.

Om du vill betala mot faktura så har vi skapat en generisk faktura (klicka på "generisk faktura", välj "file" och sedan "download" för att ladda ned fakturan) där du själv kan fylla i ditt namn och din e-postadress.

Medlemskap i SHEA ger reducerad medlemsavgift i IHEA.

Om dina kontaktuppgifter ändras, skicka ett e-mail till sheasfhe@gmail.com så att du inte missar någon viktig information.

Hantering av personuppgifter

SHEA:s styrelse har tagit fram en policy för hantering av personuppgifter. Denna omfattar hur SHEA hanterar personuppgifter i sitt medlemsregister och i samband med särskilda aktiviteter som föreningen anordnar. Du som är medlem i SHEA kan kontakta sheasfhe@gmail.com om du vill veta mer.