SHEA-konferens 2020

Aula Medica, Karolinska Institutet

Foto: Ulf Sirborn

Välkommen till den 9:e nationella hälsoekonomiska konferensen!

Konferensen arrangeras av Svensk förening för hälsoekonomi (SHEA) i samarbete med Karolinska Institutet. Konferensen arrangeras årligen och samlar akademi, offentlig sektor och näringsliv. Under två dagar ges möjlighet att ta del av forskningsresultat och nyheter inom området hälsoekonomi.

Datum
25-26 mars 2020

Plats
Biomedicum, Karolinska Institutet, Stockholm

Program
Vi arbetar för närvarande med programmet. Huvudtalarna kommer att presenteras under december månad och det färdiga programmet kommer att presenteras i februari.

Inbjudan att skicka konferensbidrag (call for abstracts)
Vi vill att du som är intresserad av att hålla en egen muntlig presentation skickar in en kort sammanfattning (abstract) till oss. Det kan handla om ny forskning, kunskap eller utveckling av metoder och arbetsformer. Vi hoppas att många tar chansen att bidra till att 2020 års konferens blir den självklara arenan för att lyfta fram det som händer inom hälsoekonomi i Sverige och inspirera till fortsatt utveckling. Du kan bidra på olika sätt:

  • Projektpresentation (muntlig eller poster). Skicka sammanfattning/abstract på max 300 ord där syfte, arbetssätt samt forskningsmässigt och praktiskt mål/resultat framgår.
  • Tematisk interaktiv session. Skicka en beskrivning av önskat tema samt föreslaget upplägg.

Skicka ditt bidrag till vibeke.sparring(at)sll.se senast den 7 januari. Bidragen kommer därefter att gås igenom av vår vetenskapliga kommitté. Återkoppling kommer att ske innan den 1 februari.

Anmälan
Anmälan sker via https://reg.akademikonferens.se/shea2020. Eventuella frågor om konferensen skickas till SHEA2020@akademikonferens.se.

Hotellrum

Vi har förbokat ett antal rum på Elite Palace Hotel. Observera att priserna nedan gäller vid användning av konferensens bokningskod (5013230) via mail eller telefonkontakt med hotellet t.o.m. 25 februari 2020. Efter detta datum, kan rum bokas endast i mån av plats, kontaka hotellet direkt och fråga om pris och tillgänglighet.

Priser för rum den 25-26 mars 2020
Superior för enskilt bruk – SEK 1495
Superior för två personer – SEK 1695

Kontakt – för bokning ange bokningskoden ovan när du kontaktar hotellet.
E-post: reservation.palace@elite.se
Telefon: 08-4000 04 66, knappval 1 (individuella bokningen)
Adress: Sankt Eriksgatan 115, 113 43 Stockholm