SHEA-konferens 2020 – INSTÄLLD!

Aula Medica, Karolinska Institutet

Foto: Ulf Sirborn

Välkommen till den 9:e nationella hälsoekonomiska konferensen!

Konferensen arrangeras av Svensk förening för hälsoekonomi (SHEA) i samarbete med Karolinska Institutet. Konferensen arrangeras årligen och samlar akademi, offentlig sektor och näringsliv. Under två dagar ges möjlighet att ta del av forskningsresultat och nyheter inom området hälsoekonomi.

Datum
25-26 mars 2020

Plats
Biomedicum, Karolinska Institutet, Stockholm

Program
Huvudtalarna vid årets konferens är:

Reinhard Busse är en av Tysklands och Europas mest framträdande hälsoekonomer. Hans forskning är interdisciplinär och kopplar samman medicin, hälsoekonomi, HTA, politik och folkhälsovetenskap med fokus på att kombinera metodologiska framsteg och policy relevans. På SHEA kommer han att tala om ”Challenges and opportunities in restructuring health services in Europe and the role health economists can play”.

Linus Jönsson – läkare, civilekonom och docent i hälsoekonomi vid Karolinska Institutet, forskar om värdet av medicinska innovationer med särskilt intresse för neurdegenerativa sjukdomar samt digitalisering och AI inom sjukvård och läkemedelsutveckling. På SHEA kommer han utifrån exempel på Deep Learning diskutera värdet av dessa teknologier och hur de kan användas för hälsoekonomiska analyser.

Det detaljerade programmet är nu klart: SHEA 2020 Programblad_200220

Anmälan
Anmälan sker via https://reg.akademikonferens.se/shea2020. Eventuella frågor om konferensen skickas till SHEA2020@akademikonferens.se. Fram till och med den 27 februari gäller ”early bird” så passa på att anmäla dig innan dess!

Hotellrum
Vi har förbokat ett antal rum på Elite Palace Hotel. Observera att priserna nedan gäller vid användning av konferensens bokningskod (5013230) via mail eller telefonkontakt med hotellet t.o.m. 25 februari 2020. Efter detta datum, kan rum bokas endast i mån av plats, kontaka hotellet direkt och fråga om pris och tillgänglighet.

Priser för rum den 25-26 mars 2020
Superior för enskilt bruk – SEK 1495
Superior för två personer – SEK 1695

Kontakt – för bokning ange bokningskoden ovan när du kontaktar hotellet.
E-post: reservation.palace@elite.se
Telefon: 08-4000 04 66, knappval 1 (individuella bokningen)
Adress: Sankt Eriksgatan 115, 113 43 Stockholm